Cehia Tornada / B0dvvcw50pee1m : Tornada, însoţită de grindină de mărimea unei mingi de tenis, a lovit mai multe oraşe şi sate, din cehia, printre care hodonin, aflat la graniţa cu slovacia.

Cehia Tornada / B0dvvcw50pee1m : Tornada, însoţită de grindină de mărimea unei mingi de tenis, a lovit mai multe oraşe şi sate, din cehia, printre care hodonin, aflat la graniţa cu slovacia.. Tornada din cehia, una dintre cele mai puternice din istoria europei. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. De asemenea, au fost distruse clădiri și autovehicule, transmite russia today. Tornada, însoţită de grindină de mărimea unei mingi de tenis, a lovit mai multe oraşe şi sate, din cehia, printre care hodonin, aflat la graniţa cu slovacia. Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități …

Tornada din cehia, una dintre cele mai puternice din istoria europei de sebastian pricop , vineri, 25 iunie 2021, 23:42 doar în 1967 și 1984 au fost tornade mai puternice decât cea din cehia de joi care a ucis cel puțin 4 persoane și a distrus casele din numeroase sate din regiunea moravia, a arătat vineri seară. Unele sate au fost practic devastate de tornadă. A luat rănit oameni, a luat pe sus acoperișuri și mașini. Până sâmbătă, în aproape toată ţara este valabil un cod portocaliu de vijelii puternice, grindina şi ploi abundente iar în rest este cod galben. Așezări întregi au fost afectate, fiind.

D Gzdy7nch3hbm
D Gzdy7nch3hbm from www.antena3.ro
Pe de altă parte, în românia, tornada din cehia a declanşat un semnal de alarmă. O tornada a facut ravagii joi, 24 iunie, in cehia. Tornada este cea mai puternică observată vreodată în cehia, având în vedere că viteza vântului a atins chiar și 332 km/h, astfel că fenomenul meteo poate fi încadrat la nivel f3 pe scara fujita. Alertă în cehia, după ce tornada semnalată de autorități a făcut ravagii. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a lăsat peste 120.000 de locuințe fără electricitate, anunță autoritățile. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. În acest oraş, spitalul local a tratat zeci de răniţi, iar un azil de bătrâni şi grădina zoologică locală au fost distruse. A fost o imagine apocaliptică.

Casele au fost distruse, bisericile aidoma, iar sicrie au fost scoase din morminte la suprafață, scrie presa internațională.

Mărturia unui român blocat în cehia de tornada devastatoare: De asemenea, au fost distruse clădiri și autovehicule, transmite russia today. A distrus mai multe localități și a făcut peste o sută de victime. De asemenea, regiunea a suferit întreruperi. Casele au fost distruse, bisericile aidoma, iar sicrie au fost scoase din morminte la suprafață, scrie presa internațională. Facebook / czech thunderstorm research association ''estimăm că între 100 şi 150 de persoane au fost rănite, inclusiv copii şi persoane în vârstă, a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă, michaela bothova, pentru televiziunea cehă. O tornadă rară a lovit joi seară cehia. Tornada puternica în cehia foto: El a scapat cu viata, fiind acoperit de resturile carate de vânturile puternice. Tornada cehia o tornadă care a devastat mai multe localităţi din cehia, austria şi germania se îndreaptă spre românia, avertizează meteorologii. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a lăsat peste 120.000 de locuințe fără electricitate, anunță autoritățile. Cele mai recente știri din toată românia Tornada este cea mai puternică observată vreodată în cehia, având în vedere că viteza vântului a atins chiar și 332 km/h, astfel că fenomenul meteo poate fi încadrat la nivel f3 pe scara fujita.

Situatia este una dramatica si autoritatile sunt in alerta. De asemenea, au fost distruse clădiri și autovehicule, transmite russia today. In iadul din moravia de sud au fost prinsi si zeci de romani, care au fost blocati pe autostrada spre slovacia timp de. Pe de altă parte, în românia, tornada din cehia a declanşat un semnal de alarmă. În acest oraş, spitalul local a tratat zeci de răniţi, iar un azil de bătrâni şi grădina zoologică locală au fost distruse.

O7dtiqfg3rcwrm
O7dtiqfg3rcwrm from i.simpalsmedia.com
Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități … Tornada, însoţită de grindină de mărimea unei mingi de tenis, a lovit mai multe oraşe şi sate, din cehia, printre care hodonin, aflat la graniţa cu slovacia. O tornadă a lovit joi seara mai multe localități din cehia, de la granița cu austria. Directorul anm a spus vineri, la digi24, că cea din cehia este una dintre cele mai puternice din istoria europei. A distrus mai multe localități și a făcut peste o sută de victime. In iadul din moravia de sud au fost prinsi si zeci de romani, care au fost blocati pe autostrada spre slovacia timp de. El a scapat cu viata, fiind acoperit de resturile carate de vânturile puternice. Până sâmbătă, în aproape toată ţara este valabil un cod portocaliu de vijelii puternice, grindina şi ploi abundente iar în rest este cod galben.

Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități …

O tornada a facut ravagii joi, 24 iunie, in cehia. A luat rănit oameni, a luat pe sus acoperișuri și mașini. Tornada care a devastat cehia a lăsat urme ca după un război. Tornada puternica în cehia foto: 36 de alerte în 24 de ore. De asemenea, regiunea a suferit întreruperi. International / tornada cehia mai multe localitati de la granita cehiei cu austria au fost lovite de o tornada care a maturat totul in calea ei, ranind 150 de persoane, arata bbc. Facebook / czech thunderstorm research association ''estimăm că între 100 şi 150 de persoane au fost rănite, inclusiv copii şi persoane în vârstă, a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă, michaela bothova, pentru televiziunea cehă. Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități … Peste 150 de persoane au fost rănite, iar autoritățile spun că ar exista și morți. A fost o imagine apocaliptică. Cele mai recente știri din toată românia O tornadă rară a lovit joi seară cehia.

Filmare realizată de un meteorolog ghinionist. Ce a rămas în urmă, a doua zi, pare desprins din filmele de groază! De asemenea, regiunea a suferit întreruperi. Cel puţin patru morţi şi sute de răniţi după tornada devastatoare din cehia. Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități …

Vaykajccfy4ffm
Vaykajccfy4ffm from www.b1.ro
Peste 150 de persoane au fost rănite, iar autoritățile spun că ar exista și morți. Tornada care a lovit cehia joi seara a ucis cel puțin trei persoane, a distrus mai multe localități și a lăsat peste 120.000 de locuințe fără electricitate, anunță autoritățile. Tornada este cea mai puternică observată vreodată în cehia, având în vedere că viteza vântului a atins chiar și 332 km/h, astfel că fenomenul meteo poate fi încadrat la nivel f3 pe scara fujita. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. In iadul din moravia de sud au fost prinsi si zeci de romani, care au fost blocati pe autostrada spre slovacia timp de. O tornadă a lovit joi seara mai multe localități din cehia, de la granița cu austria. Ce risc există pentru românia. Pe de altă parte, în românia, tornada din cehia a declanşat un semnal de alarmă.

Imagini apocaliptice după tornada masivă din cehia:

De asemenea, au fost distruse clădiri și autovehicule, transmite russia today. Unele sate au fost practic devastate de tornadă. O tornada a facut prapad in cehia si a produs mai multe victime omenesti. Mărturia unui român blocat în cehia de tornada devastatoare: Toate stirile cu cuvintele cheie: Video o tornadă a făcut prăpăd în cehia: Televiziunea cehă a anunțat că mai multe localități … Facebook / czech thunderstorm research association ''estimăm că între 100 şi 150 de persoane au fost rănite, inclusiv copii şi persoane în vârstă, a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă, michaela bothova, pentru televiziunea cehă. Situatia este una dramatica si autoritatile sunt in alerta. Așezări întregi au fost afectate, fiind. 36 de alerte în 24 de ore. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. In iadul din moravia de sud au fost prinsi si zeci de romani, care au fost blocati pe autostrada spre slovacia timp de.